Een Nederlandse freelance journalist, online editor creatief schrijver en blogger gespecialiseerd in entertainment, lifestyle en human interest.

Nu: Online entertainment editor voor LINDA., Elle en Stillpoint. Bij LINDA. heb ik o.a. een wekelijkse rubriek waarvoor ik een bekende Nederlander spreek, bij Elle versla ik (buitenlands) celebrity nieuws en voor Stillpoint schrijf ik over de laatste serie- en filmnieuwtjes.

Hiervoor: Head of Marketing voor Matto Espresso in New York (mei 2021 tot juni 2022).

Daarvoor: Freelance lifestyle journalist voor JFK Magazine, VROUW, DPG Media (AD.nl/show, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad & BNdeStem) en Veronica Superguide.

In de media: Eerder was ik te zien bij RTL Boulevard, Hart van Nederland en te horen op FunX. Interviews met mij verschenen eerder in BNdeStem en op AD.nl en Girlscene.nl.

Over mij: Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool Journalistiek (HBO) en heb ruim vijf jaar ervaring in print, digitale media en sociale media. In 2021 en 2022 woonde ik in New York, waar ik mijn marketing en journalistieke skills verder ontwikkelde.

Ik ben vloeiend in Nederlands en Engels. Ik heb een minor in American Language. Ik kan mezelf verstaanbaar maken in het Duits en werk aan mijn Spaans.

Maak een website of blog op WordPress.com