Eindelijk, mijn allereerste blog!

Eindelijk, mijn eigen blog! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al maanden – zo niet jaren – speel met het idee om te gaan bloggen. Ik had alleen geen flauw idee waarover. Over mijn werk? Of een reisblog? En is dat wel leuk genoeg om te volgen? Tot ik besefte dat ik helemaal geen label nodig heb. Dat ik door onze vriendin corona weinig werk en daardoor genoeg vrije tijd heb, speelt ook een rol ;-). Het resultaat heb jij nu voor je: robynvangorsel.com. Een feel-good space over alles dat mij bezig houdt in het leven.

Of het nu gaat over boeken, tips voor een vakantie, recepten of het delen van hoogtepunten, ik hoop dat mijn blog een fijne plek wordt waar je met plezier leest over alles wat ik je voorschotel. Wat er precies op het menu staat? Dat kan dus echt van alles zijn, want ik schrijf met liefde over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van plantjes stekken of quarantainekunst tot aan fijne cafés om een boek te lezen. Dit is voor mij dan ook een kans om jullie mee te nemen in de wereld zoals ik ‘m zie. Het doel is om wekelijks iets nieuws te plaatsen, maar hopelijk wordt dat al snel meer!

Persoonlijke blog

Een van de redenen waarom ik nooit eerder begonnen ben met bloggen, is dat ik nooit een passende naam kon vinden. De uren die ik beter had kunnen besteden aan schrijven, gooide ik weg door uren te brainstormen. Had ik iets gevonden, was het domein al weg. Ook deze keer dreigde het bijna die kant op te gaan. Tot ik op het idee kwam om een persoonlijke blog te beginnen. Waarom dan ook niet mijn naam voor mijn blog gebruiken? Persoonlijker kan het niet. Gelukkig had ik het domein robynvangorsel.com al in mijn bezit om als website voor mijn portfolio te gebruiken.

Ik kan niet wachten om écht te beginnen met bloggen en om deze feel-good space met je te delen. Er zit veel liefde en aandacht in, hopelijk straalt dat door op je scherm.

Liefs,

Robyn

Wil je meer over mij weten? Alles over mij vind je hier.

Maak een website of blog op WordPress.com